Включихме тези продукти, избрани от Кайл Ричардс, защото смятаме, че ще

...
Включихме тези продукти, избрани от Кайл Ричардс, защото смятаме, че ще
Коментари Харесай

Ръководството на Кайл Ричардс от истинските домакини от Бевърли Хилс за уютен лукс, без да харчите цяло състояние

Включихме тези артикули, определени от Кайл Ричардс, тъй като считаме, че ще харесате нейния избор на тези цени. Кайл е заплатен представител на програмата Amazon Influencer. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Феновете обичат да гледат разкоша на Истинските домакини от Бевърли Хилс. В реалност всичко е обвързвано с комфорта, когато тя не снима. Звездата на Браво показа: „ Едно от обичаните ми неща е да съм комфортен. Децата ми постоянно ме нервират за това. Точно в този момент в действителност чувствам уютните трептения “, което е възприятие, с което всички можем да се свържем.

Ако желаете да се сгушите със жанр, Кайл показа обичаните си уютни находки по време на скорошна сесия на Amazon Live. Нейните плюшени кирки ще ви накарат да се почувствате като обгърнати в облак. Помислете за суперлуксозно облекло за шезлонг, което на процедура изисква сесия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР